Tre billige minibiler

I en tid hvor benzin koster det hvide ud af øjnene og miljøet bliver mere og mere påvirket af menneskets co2 brug, er minibilerne blevet en billig og populær måde at transportere sig med. Ikke nok med at det er en prisvenlig idé at købe minibil, det er også en rigtig god idé, hvis du kører meget i byen. Her vil du opleve en lethed med at finde parkering og et højt antal kilometer kørt pr. liter. På denne liste finder du biler som koster helt ned til under to kroner pr. km. at eje.

 

Peugeot 108

Den kompakte Peugeot 108 er en superelegant bil. Den er designet som en lille bybil og har en superfed silhuet, som er styret af dens dynamiske linjer. Peugeot 108 er en lille bil med en meget stor personlighed og udover det kommer den med en stor mængde ekstraudstyr som fx. aircondition, touchskærm, bakkamera, tågeforlygter, læderrat og alufælge. Bilen er en 5-dørs bil og kører helt op til 26,3 km pr. liter. Peugeot 108 fås helt ned til 99,990 kr og kan for kun 2000 kr yderligere, fås med en endnu større ekstraudstyrspakke.

 

Nissan Micra

Nissan Micra er en minibil som er lidt mere fræk og lidt mere legesyg end andre minibiler. Derudover er det en minibil, med en kæmpe sikkerhedspakke inkluderet. Nissan Safety Pack indeholder blandt andet intelligent nødbremse, fuldautomatisk fjernlys, Hill Start Assist, 6 airbags og en intelligent vognbane assistent. Dette giver dig altså en perfekt familiebil, hvor du ikke behøver tænke to gange, når sønnike vil låne kareten. Selve bilens interiør er designet i topkvalitet og skabt sådan at bilen føles større end den er og dette giver dig en blanding af masser af plads og rigtig god komfort. Nissan Micra fås ned til 139,900 kr og kører ned til 23,3 km pr. liter.  

 

Citroën C3

Citroën C3 udstråler et optimistisk og moderne design, med sin unikke formgivning er bilen let genkendelig i sin klasse. Bilen har en trendy udstråling som er understøttet af brugen af grafiske signaturer og en frisk farvekombination. Designet til at være superkompakt, uden at føles som en minibil, er C3 en ekstra smidig bil som er let at manøvre i byen. Bilen fås i mange farvekombinationer blandet andet grøn, hvid, rød, blå og meget mere. Faktisk giver Citroën dig muligheden for at totalt personliggøre din bil med op til 36 forskellige farvekombinationer. Citroën C3 kører helt op til 33,3 km pr. liter og kan fås ned til 134.990 kr.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *